Aktuelle artikler fra KB Ortopedi

Fra Aleris Frogner til Halden ortopedi og kirurgi

Jeg sluttet på Aleris Frogner i februar i år. Etter 8 år med hardt arbeid godt hjulpet av fantastiske medarbeider, gode ledere og hyggelige pasienter, fant jeg at tiden var inne for å gå videre. Da jeg sluttet på Aleris følte jeg at vi hadde bygget opp en bra virksomhet. Jeg tror aldri protesevirksomheten har vært bedre eller mer effektiv på Aleris, og jeg hadde aldri vært bedre kirurg. Men det er vel det som kalles å gi seg mens man er på topp?
Jeg driver nå Halden ortopedi og kirurgi. Det er en spesialistpraksis der jeg utreder og behandler lidelser i muskel og skjelettsystemet. Vi tilbyr sprøytebehandlig og småkirurgi, det vil si kirurgi som kan utføres i lokalbedøvelse. I tillegg gjør vi en del enkel behandling av føflekker, betente talgkjertler, hudkreft og lignende.
Jeg opererer altså ikke lenger kne og hofteproteser.
Ønsker du å komme i kontakt, kan du ringe 69 18 38 90 eller skrive en mail til .

Halden Ortopedi og kirurgi

Nettsiden KB Ortopedi drives av Dr. Kristian Bjørgul, spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin. Han driver nå klinikken Halden Ortopedi og kirurgi.

Bjørgul har lang erfaring med kne- og hofteproteser og spesialistutdannelse fra USA. Han har også publisert en rekke fagartikler innen disse områdene. 

 

Org.nr. 818 420 722