Alt du trenger å vite om kneoperasjoner

Kneprotese - blir jeg fornøyd?

Kneprotese - blir jeg fornøyd?

De fleste som har vondt i kneet og har fått anbefalt operasjon med kneprotese lurer på hvor bra man blir etter operasjonen. Hvor stor er sjansen for at man blir fornøyd? 

Kneprotese - hel eller halv?

Kneprotese - hel eller halv?

Kneprotese er en bra behandling for slitasje i kneet, når ikke annen behandling fører til målet. Hvis du har fått anbefaling av din lege om å vurdere operasjon, har du kanskje hørt at det finnes ulike typer kneproteser, men når kan de forskjellige protesene brukes, og hvilken er best?

Blodtomhet

Blodtomhet

Når du skal opereres med kneprotese, har kirurgen gjort en rekke valg som angår deg. Som regel er det knyttet til rutiner på sykehuset, og som pasient kan man ikke alltid påvirke hva som skal skje. Men det kan være smart å vite noe om det, slik at du kan stille de rette spørsmålene.

Kneprotese - god behandling for artrose

Kneprotese - god behandling for artrose

Kneprotese er en god behandling for artrose (slitasjegikt) i kneet der man ikke kommer til målet ved andre behandlingsmetoder. Artrose er en tilstand med et veldig variabelt uttrykk, og kneprotese er den mest dramatiske behandlingen. Derfor reserverer vi operasjon med kneprotese som et siste alternativ.

KB Ortopedi

KB Ortopedi drives av Dr. Kristian Bjørgul, spesialist i ortopedisk kirurgi.

Bjørgul har lang erfaring med kne- og hofteproteser og spesialistutdannelse fra USA. Han har også publisert en rekke falartikler innen disse områdene.

Ta kontakt for mer informasjon

Org.nr. 818 420 722